DSpace
English čeština   

   

Digitální knihovna Univerzity Pardubice >
Univerzita Pardubice >
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc. >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10195/35284

Název: Prvková analýza potravinových doplňků a funkčních potravin pomocí ICP OES
Název v jiném jazyce: The elemental analysis of feed supplements and functional foods uising ICP OES
Autoři: Brancová, Kateřina
Vedoucí práce: Krejčová, Anna
Datum vydání: 2009
Typ: diplomová práce
Studijní obor: Hodnocení a analýza potravin
Signatura: D20456
Umístění: Univerzitní knihovna (sklad)
URI: http://hdl.handle.net/10195/35284
Appears in Collections:Diplomové práce / Theses KALCH FCHT (Ing.)
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KrejcovaA_Prvkova_analyza_KB_2009.doc28 kBMicrosoft WordView/Open
SramkovaJ_Prvkova_analyza_KB_2009.doc31 kBMicrosoft WordView/Open
Share/Bookmark

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2009 MIT and Hewlett-Packard
Univerzita Pardubice - Univerzitní knihovna UPa - Seico s.r.o. - Feedback