Vliv mikrovlnného ohřevu na kvalitu potravin
Login
DSpace Home
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Vliv mikrovlnného ohřevu na kvalitu potravin
Hlaváčová, Markéta
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/34806
Datum publikování:
2009
Document type:
bakalářská práce
Advisor:
Červenka, Libor
Signature:
D21647
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
E-version access:
Bez omezení
Study discipline:
Hodnocení a analýza potravin
Abstract:
Tato práce se zabývá účinky mikrovlnného záření na základní složky potravin jako jsou bílkoviny, tuky a cukry, a také jejich působení na mikroorganismy.
Show full item record
Name:
HlaváčováM_vliv ...
Size:
1.208Mb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
CervenkaL_Vliv ...
Size:
150.0Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[335]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39574]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login