Stanovení potravinářských barviv elektromigračními metodami

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Fischer, Jan
dc.contributor.author Krejčová, Eva
dc.date.accessioned 2007-11-26T10:51:10Z
dc.date.available 2007-11-26T10:51:10Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/27328
dc.description.abstract Práce se zabývá stanovením potravinářských barviv hlavně systetických metodami kapilární elektroforézy. Potravinářská barviva jsou velice sledovanou skupinou látek v potravinách a neustále dochází k jejich detekci, aby nedošlo k překročení limitní koncentrace atím k možnému nástupu zdravotních rozik na organismus. cze
dc.format 34 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject potravinářská barviva cze
dc.subject Kapilární elektroforéza cze
dc.subject Kapilární zónová elektroforéza cze
dc.subject izotachoforéza cze
dc.title Stanovení potravinářských barviv elektromigračními metodami cze
dc.title.alternative Determination of food dyes by electromigration methods cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2007
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D17726
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet