dc.contributor.advisor |
Fischer, Jan |
|
dc.contributor.author |
Krejčová, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2007-11-26T10:51:10Z |
|
dc.date.available |
2007-11-26T10:51:10Z |
|
dc.date.issued |
2007 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/27328 |
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá stanovením potravinářských barviv hlavně systetických metodami kapilární elektroforézy. Potravinářská barviva jsou velice sledovanou skupinou látek v potravinách a neustále dochází k jejich detekci, aby nedošlo k překročení limitní koncentrace atím k možnému nástupu zdravotních rozik na organismus. |
cze |
dc.format |
34 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
potravinářská barviva |
cze |
dc.subject |
Kapilární elektroforéza |
cze |
dc.subject |
Kapilární zónová elektroforéza |
cze |
dc.subject |
izotachoforéza |
cze |
dc.title |
Stanovení potravinářských barviv elektromigračními metodami |
cze |
dc.title.alternative |
Determination of food dyes by electromigration methods |
cze |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2007 |
|
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D17726 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |