Stanovení vody v potravinách - II
Login
DSpace Home
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Stanovení vody v potravinách - II
Holasová, Radka
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/23487
Datum publikování:
2004
Document type:
diplomová práce
Advisor:
Adam, Martin
Signature:
D13197
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Study discipline:
hodnocení a analýza potravin
Abstract:
Stanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčných a drůbežích masných výrobků. Srovnání činidel od různých výrobků a nalezení vhodných podmínek pro analýzu. Zjištění průběhu sorpčních izoterem pro drůběží paštiky.
Show full item record
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39793]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login