Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Vytřasová, Jarmila |
cze |
dc.contributor.author |
Kulhánek, Petr |
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:20:22Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:20:22Z |
|
dc.date.issued |
1997 |
|
dc.identifier |
Ztráta |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/19259 |
|
dc.description.abstract |
Práce sledujie možnost klasické metody a rychlometody na průkaz listerií ve vybraných potravinách. Byly zkoumány měkké a plísňové sýry. Na modelových příkladech byla ověřena záchytnost klasické kultivační metody na průkaz L. monocytogenes dle ČSN ISO 10560, na reálné vzorky sýrů byla aplikována metoda ČSN ISO 10560 na průkaz L. monocytogenes a screeningový test Clearview Listeria Test Unit. |
cze |
dc.format |
47 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
Listeria monocytogenes |
cze |
dc.subject |
sýry |
cze |
dc.subject |
mikroorganismy |
cze |
dc.subject |
důkaz mikroorganismů |
cze |
dc.subject |
listeriáza |
cze |
dc.title |
Srovnání klasických a moderních metod stanovení pathogenních mikroorganismů v potravinách |
cze |
dc.title.alternative |
Comparison of classical and modern methods of the determination of púathogenic microorganisms in foods |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.date.accepted |
1997 |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.identifier.signature |
D8120 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |
Soubory tohoto záznamu
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|