Srovnání klasických a moderních metod stanovení pathogenních mikroorganismů v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Kulhánek, Petr
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:20:22Z
dc.date.available 2007-09-30T12:20:22Z
dc.date.issued 1997
dc.identifier Ztráta cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/19259
dc.description.abstract Práce sledujie možnost klasické metody a rychlometody na průkaz listerií ve vybraných potravinách. Byly zkoumány měkké a plísňové sýry. Na modelových příkladech byla ověřena záchytnost klasické kultivační metody na průkaz L. monocytogenes dle ČSN ISO 10560, na reálné vzorky sýrů byla aplikována metoda ČSN ISO 10560 na průkaz L. monocytogenes a screeningový test Clearview Listeria Test Unit. cze
dc.format 47 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject Listeria monocytogenes cze
dc.subject sýry cze
dc.subject mikroorganismy cze
dc.subject důkaz mikroorganismů cze
dc.subject listeriáza cze
dc.title Srovnání klasických a moderních metod stanovení pathogenních mikroorganismů v potravinách cze
dc.title.alternative Comparison of classical and modern methods of the determination of púathogenic microorganisms in foods cze
dc.type diplomová práce cze
dc.date.accepted 1997 cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.identifier.signature D8120 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet