Využití vysokotlaké extrakce rozpouštědlem pro analýzu potravin
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Využití vysokotlaké extrakce rozpouštědlem pro analýzu potravin
Ježková, Naděžda
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/16752
Datum publikování:
2002
Typ dokumentu:
diplomová práce
Vedoucí práce:
Ventura, Karel
Signatura:
D12063
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Práce se zabývá vysokotlakou extrakcí rozpouštědlem na přístroji one PSE. Je zde provedena optimalizace extrakčních parametrů pro chmel a jakon. Následná analýza extraktů byla realizována pomocí GC/MS.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39574]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se