dc.contributor.advisor |
Kantorová, Kateřina |
|
dc.contributor.author |
Nulíčková, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2019-06-18T10:41:05Z |
|
dc.date.available |
2019-06-18T10:41:05Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.date.submitted |
2019-04-10 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/73689 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingového mixu ve zvoleném podniku - v hotelu Svatý Hubert ve Zbraslavicích, který poskytuje ubytovací, stravovací, doplňkové i cateringové služby. Cílem práce je provést analýzu marketingového mixu vybraného podniku a na základě stávajícího marketingového mixu a současné situace na trhu navrhnout vhodné změny. Z analýzy marketingového mixu hotelu a provedené analýzy konkurence je vytvořena SWOT analýza, jejíž výsledky přispěly k sestavení návrhu změn. |
cze |
dc.format |
59 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing |
cze |
dc.subject |
marketingový mix |
cze |
dc.subject |
služby |
cze |
dc.subject |
hotelnictví |
cze |
dc.subject |
SWOT analýza |
cze |
dc.subject |
marketing |
eng |
dc.subject |
marketing mix |
eng |
dc.subject |
services |
eng |
dc.subject |
hotel industry |
eng |
dc.subject |
SWOT analysis |
eng |
dc.title |
Marketingový mix zvoleného podniku |
cze |
dc.title.alternative |
The marketing mix of a chosen company |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2019-05-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with the marketing mix of the chosen company - in hotel Svatý Hubert in Zbraslavice, that offers accommodation, catering and additional services. The aim of the thesis is to analyze the marketing mix of the chosen company and to propose appropriate changes based on the current marketing mix and the current market situation. On the based of the hotel marketing mix and competition analysis is made SWOT analysis. The results of the SWOT analysis help to make a list of recommedation of changes. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a provoz podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D39669 |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
V první části obhajoby studentka představila svou bakalářskou práci Marketingový mix zvoleného podniku. Cílem práce bylo popsat marketingový mix vybraného podniku, na základě stávajícího marketingového mixu a současné situace na trhu navrhnout vhodné změny.
Dále studentka zodpověděla otázku z posudku vedoucí práce:
Provozní hotelu uvažuje o zavedení pobytového balíčku. Jaký marketingový nástroj považujete Vy za nejdůležitější v rámci Vašeho návrhu pro hotel a proč?
V rámci rozpravy padl tento dotaz:
Co může hotel nabídnout pro děti? |
cze |
dc.identifier.stag |
36334 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |