dc.contributor.advisor |
Branská, Lenka |
cze |
dc.contributor.author |
Hradecká, Aneta
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-27T10:31:56Z |
|
dc.date.available |
2015-09-27T10:31:56Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (archiv) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/61236 |
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá údržbou ve společnosti Kávoviny a. s. Pardubice.
Práce se v teoretické části věnuje základnímu pojmu údržba a managementu údržby. Dále se zabývá informačními systémy pro podporu údržby, a to jejich volbě a implementaci, přínosům a nedostatkům. Praktická část se věnuje výsledkům výzkumu zaměřeného na analýzu údržby ve společnosti Kávoviny a. s. Pardubice a možnostmi jejího zlepšování. V této části je popsáno vybrané výrobní zařízení, používaný systém údržby, organizace údržby a analýza oprav po poruše. V závěru práce jsou navrhnuty možnosti
pro zlepšení údržby ve společnosti. |
cze |
dc.format |
72 s. |
cze |
dc.format.extent |
2753713 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
maintenance |
cze |
dc.subject |
maintenance management |
cze |
dc.subject |
e-maintenance |
cze |
dc.subject |
information systems |
cze |
dc.subject |
údržba |
cze |
dc.subject |
management údržby |
cze |
dc.subject |
e-údržba |
cze |
dc.subject |
informační systémy |
cze |
dc.title |
Zlepšování údržby výrobního zařízení v podniku potravinářského průmyslu |
cze |
dc.title.alternative |
Improving maintenance of production equipment in the food industry |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Žďárský, Petr |
cze |
dc.date.accepted |
2015 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This dissertation deals with maintenance at Kávoviny a. s. Pardubice. Working
in the theoretical part deals with the basic koncept maintenance and maintenance management. Furthermore, with information systems, maintenance support, and it is thein choice and implementation, benefits and shortcomings. The practical part is devoted to the results of research aimed at analyzing the maintenance company Kávoviny a. s. Pardubice and possibilities of its improvement. This section describes selected manufacturing equipment used systém maintenance, the maintenance organization and analysis of repairs after a fault. In conclusion, there are options designed to improve maintenane in company. |
eng |
dc.description.department |
Katedra ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D33600 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemické a procesní inženýrství |
cze |
dc.description.defence |
Jakým způsobem v daném podniku probíhal výzkum? Jak dlouho trvaly osobní rozhovory? Byla by poptávka po daných výrobcích, pokud by podnik zvýail a zlepail výrobní kapacitu? Jaké informace z využívaného informačního systému daný podnik sleduje z hlediska výrobního procesu?Otázky při obhajobě byly uspokojivě zodpovězeny. |
cze |
dc.identifier.stag |
27657 |
cze |
dc.date.embargo |
2035-05-11 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |