dc.contributor.advisor |
Vytřasová, Jarmila |
cze |
dc.contributor.author |
Janeček, Radim |
|
dc.date.accessioned |
2014-09-22T12:26:19Z |
|
dc.date.available |
2014-09-22T12:26:19Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/57649 |
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá medem a včelími produkty a jejich antimikrobiálním působením. Práce obsahuje složení a základní vlastnosti medu a včelích produktů i jejich léčebné působení. Hlavní část je zaměřena na antibakteriální a antifungální vlastnosti medu a včelích produktů. Práce zahrnuje i metody, které byly použity ke zkoumání tohoto efektu. Poslední část je zaměřena na negativní působení medu a včelích produktů. |
cze |
dc.format |
59 s. |
cze |
dc.format.extent |
1643968 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
cze |
dc.subject |
med |
cze |
dc.subject |
propolis |
cze |
dc.subject |
mateří kašička |
cze |
dc.subject |
pyl |
cze |
dc.subject |
včelí jed |
cze |
dc.subject |
antibakteriální a antifungální účinky |
cze |
dc.subject |
honey |
eng |
dc.subject |
propolis |
eng |
dc.subject |
royal jelly |
eng |
dc.subject |
pollen |
eng |
dc.subject |
bee venom |
eng |
dc.subject |
antibacterial and antifungal activity |
eng |
dc.title |
Antibakteriální a antifungální účinky medu a včelích produktů |
cze |
dc.title.alternative |
Antibacterial and antifungal effect of honey and bee products |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2014 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is about honey and bee products and their antimicrobial activity. The thesis contains composition and properties of honey and bee products with their healing activity. The main part is about effect of antibacterial and antifungal activity. It contains also studies researching this activity and methods, which they have used. The last part is focused on negative activity of honey and bee products. |
eng |
dc.description.department |
Katedra biologických a biochemických věd |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Klinická biologie a chemie |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D30867 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Speciální chemicko-biologické obory |
cze |
dc.description.defence |
1. Prezentace výsledků bakalářské práce.
2. Diskuze k~posudku vedoucího bakalářské práce.
3. Studentka zodpověděla všechny dotazy a připomínky k BP. |
cze |
dc.identifier.stag |
24007 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |