Řízení zásob v potravinářském podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buchta, Miroslav cze
dc.contributor.author Stuchlíková, Kateřina
dc.date.accessioned 2013-09-30T23:57:54Z
dc.date.available 2013-09-30T23:57:54Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier Univerzitní knihovna (archiv) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/53996
dc.description.abstract Práce se zabývá problematikou řízení zásob v potravinářském podniku. Nejprve jsou uvedeny informace o podniku, jehož zásoby jsou dále analyzovány. Charakteristika podniku se zaměřuje výhradně na oblasti, které souvisí s tématem řízení zásob. Fakta zjištěná o daném podniku a informace získané v odborné literatuře vedou v závěru práce ke zpracování návrhu řízení zásob v daném podniku. cze
dc.format 72 s. cze
dc.format.extent 1076041 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 26.6.2015 cze
dc.subject zásoby cze
dc.subject analýza zásob cze
dc.subject řízení zásob cze
dc.subject náklady cze
dc.subject potravinářství cze
dc.subject inventory eng
dc.subject inventory analysis eng
dc.subject inventory management eng
dc.subject costs eng
dc.subject food industry eng
dc.title Řízení zásob v potravinářském podniku cze
dc.title.alternative Inventory management in the food production company eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Němeček, Jiří cze
dc.date.accepted 2013 cze
dc.description.abstract-translated This work deals with the subject of the inventory management in the food company. First the information about the company is introduced and later its inventory is analyzed. The company characteristic focuses on the spheres which relate to the inventory management topic. The facts established about the company and the information acquired in the specialized literature lead to the inventory management proposal in the food company. eng
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky a managementu cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management podniku cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D29115 cze
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence 1) Definujte pojem prognóza a uveďte stručně metody prognostiky. 2) Které faktory jmenovitě ovlivňují objem prodeje předmětné firmy? 3) Kolik je na českém trhu výrobců obdobného zboží, popř. kolik dovozců dané firmě konkuruje? 4) V navrhovaných opatřeních se uvádí, že prognóza prodejů divize Privat label je nejkritičtějším místem celého plánovacího procesu. Jakým způsobem ji hodláte zpřesnit, jak často, apod.? 5) Jaká kritéria byste navrhovala pro vyřazení výrobků ze sortimentu a jak by měl celý proces vypadat? cze
dc.identifier.stag 19679 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account