Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Brodský, Zdeněk |
cze |
dc.contributor.author |
Simkovičová, Eva |
|
dc.date.accessioned |
2013-07-20T01:52:54Z |
|
dc.date.available |
2013-07-20T01:52:54Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/51908 |
|
dc.description.abstract |
První část této práce představuje franšízing, jakožto specifický způsob podnikání. Je zde poukázáno na výhody i nevýhody, které tato forma spolupráce přináší oproti klasickému podnikání. Dále je představen český a světový franšízový trh, jeho aktéři a jejich segmentace.
Praktická část textu je zacílena na analýzu podnikání formou franšízy ve společnosti Coffeeshop Company s následným rozborem managementu, který je v praxi aplikován. Cílem této práce je provedení analýzy podnikání formou franšízy a managementu v uvedeném podniku a navržení případných změn a doporučení, které by vedly k odstranění eventuálních nedostatků a tím i k vyšší efektivnosti celé společnosti, včetně zefektivnění práce zaměstnanců. |
cze |
dc.format |
77 s. |
cze |
dc.format.extent |
3701916 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
franšízing |
cze |
dc.subject |
franšíza |
cze |
dc.subject |
franšízor |
cze |
dc.subject |
franšízant |
cze |
dc.subject |
management franšízingu |
cze |
dc.subject |
CS PUSH |
cze |
dc.subject |
franchising |
eng |
dc.subject |
franchise |
eng |
dc.subject |
franchiser |
eng |
dc.subject |
franchisee |
eng |
dc.subject |
franchise management |
eng |
dc.subject |
CS PUSH |
eng |
dc.title |
Management franšízy |
cze |
dc.title.alternative |
Franchise management |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2013 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
First part of this thesis is concerned with franchising as a specific form of a business. It discusses advantages and disadvantages of this cooperation compared to the ordinary way of doing business. Furthermore, Czech and international franchise market is introduced, as well as its actors and their segmentation.
Practical part of the thesis is aimed at analysis of business through franchise in the company Coffeeshop Company, followed by the analysis of Management that is applied in practise. |
eng |
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky a managementu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Management podniku: Management malých a středních podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D28527 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Téma práce, představení zkoumané společnosti, definování CS PUSH, pojem tajný zákazník, závěry práce, zodpovězení doplňujících otázek vedoucího práce. Jak je finančně náročná franšíza? |
cze |
dc.identifier.stag |
19636 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|