DSpace
English čeština   

   

Digitální knihovna Univerzity Pardubice >
Univerzita Pardubice >
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc. >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10195/41015

Název: Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin.
Název v jiném jazyce: Factors having influence on wettability of gelatinized explosives.
Autoři: Mátl, Jan
Vedoucí práce: Jungová, Marcela
Datum vydání: 2011
Typ: bakalářská práce
Studijní obor: Chemie a technická chemie
Signatura: D27733
Umístění: Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k plnému textu: Pouze v rámci univerzity
URI: http://hdl.handle.net/10195/41015
Přístup k tištěné práci: pouze se souhlasem katedry
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor's works KTTV FCHT (Bc.)
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Posved_J.Mátl.pdfposudek vedoucího62,56 kBAdobe PDFView/Open
bakalarska_prace_Jan_Matl.pdfbakalářská práce712,87 kBAdobe PDFView/Open
Share/Bookmark

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2009 MIT and Hewlett-Packard
Univerzita Pardubice - Univerzitní knihovna UPa - Seico s.r.o. - Feedback