dc.contributor.advisor |
Buchta, Miroslav |
cze |
dc.contributor.author |
Ježková, Karolína
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-03T13:15:40Z |
|
dc.date.available |
2010-07-03T13:15:40Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/36525 |
|
dc.description.abstract |
První část bakalářské práce vyjadřuje podstatu maloobchodního prodeje, především se zaměřením na maloobchodní síť prodejen, a to jak v oblasti potravinářského, tak nepotravinářského zboží. Co se týče formy prodeje maloobchodních jednotek, jsou zde uvedeny jen ty nejčastěji se vyskytující. Největší důraz je kladen především na hypermarkety, kterými se bude tato práce následně zabývat. Pro účely této bakalářské práce byla vybrána společnost Globus ČR. Druhou a nejdůležitější částí je popis cesty produktu v oddělení čerstvých potravin v hypermarketu Globus. Následuje analýza tohoto oddělení a návrhy na opatření či doporučení. |
cze |
dc.format |
65 s., 11 s. příloh |
cze |
dc.format.extent |
4178097 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
maloobchodní jednotky |
cze |
dc.subject |
formy prodeje |
cze |
dc.subject |
maloobchodní síť |
cze |
dc.subject |
hypermarkety Globus |
cze |
dc.subject |
retail units |
eng |
dc.subject |
forms of sales |
eng |
dc.subject |
retail network |
eng |
dc.subject |
hypermarkets Globus |
eng |
dc.title |
Prodej čerstvých potravin v hypermarketu Globus |
cze |
dc.title.alternative |
Sale of fresh groceries at hypermarket Globus |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2010 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The first part of this bachelor work reflects the nature of retail sales, primarily focusing on retail sales network, both in food and non-food goods. Regarding the form of retail sales units, are listed here only the most frequent. The greatest emphasis is placed on hypermarkets, which will then deal with this work. For purposes of this work was chosen to Globus CR. The second and most important part is the description of the path of the product in the fresh foods department at the hypermarket Globus. Followed by separation and analysis of proposals for action or recommendation. |
eng |
dc.description.department |
Ústav ekonomiky a managementu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Management podniku - Management malých a středních podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D22315 |
cze |
dc.identifier.signature |
D22315 |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Student seznámil komisi s cílem práce. Cílem práce bylo analyzování cesty produktu v oddělení čerstvých potravin a zjištění případných nedostatků a návrh řešení. Otázky k obhajobě: 1.Jaký je rozdíl mezi supermarketem a hypermarketem? 2.Co značí zkratka HACCP? 3.Které předpisy či normy se týkají hygieny zacházení s potravinami? |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |