Separace a identifikace prenylovaných flavonoidů s využitím techniky HPLC/MS/MS

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Česlová, Lenka cze
dc.contributor.author Kovaříková, Lenka
dc.date.accessioned 2009-10-05T20:44:34Z
dc.date.available 2009-10-05T20:44:34Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/34911
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá stanovením prenylovaných flavonoidů v chmelu a pivu s využitím HPLC a HPLC/MS. cze
dc.format 45 s. cze
dc.format.extent 319029 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject Prenylované flavonoidy cze
dc.subject chmel cze
dc.subject pivo cze
dc.subject Vysokoúčinná kapalinová chromatografie cze
dc.subject Hmotnostní spektrometrie cze
dc.subject Prenylated flavonoids eng
dc.subject hops eng
dc.subject Beer eng
dc.subject High Performance Liquid Chromatography eng
dc.subject Mass spectrometry eng
dc.title Separace a identifikace prenylovaných flavonoidů s využitím techniky HPLC/MS/MS cze
dc.title.alternative Separation and identification of prenylated flavonoids using HPLC/MS/MS eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2009 cze
dc.description.abstract-translated The bachelor work is focused on determination of prenylated flavonoids in hops and beer using HPLC a HPLC/MS. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D21651 cze
dc.identifier.signature D21651
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet