Kapilární elektroforéza a elektrochromatografie nízkomolekulárních látek

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Staněk, Václav
dc.contributor.author Weiserová, Hana
dc.date.accessioned 2008-11-02T10:45:05Z
dc.date.available 2008-11-02T10:45:05Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/30126
dc.description.abstract Předložená bakalářská práce popisuje možnosti stanovení organických kyselin, aminokyselin, přírodních antioxidantů, syntetických potravinářských barviv a konzervačních látek jako typických příkladů nízkomolekulárních látek vyskytujících se v potravinách pomocí kapilární zónové elektroforézy a kapilární elektrochromatografie. cze
dc.format 40 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject Kapilární zónová elektroforéza cze
dc.subject kapilární elektrochromatografie cze
dc.subject analýza potravin cze
dc.subject nízkomolekulární látky cze
dc.subject Capillary zone electrophoresis eng
dc.subject capillary electrochromatography eng
dc.subject food analysis eng
dc.subject low molecular weight compounds eng
dc.title Kapilární elektroforéza a elektrochromatografie nízkomolekulárních látek cze
dc.title.alternative Capillary electrophoresis and electrochromatography of low molecular weight compounds eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008
dc.description.abstract-translated This bachelor work describes the possibilities of determination of organic acids, amino acids, natural antioxidants, synthetic dyes and preservatives as typical examples of low molecular weight compounds occurring in food-stuff by capillary zone electrophoresis and capillary electrochromatography. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19381 cze
dc.identifier.signature D19381
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet