dc.contributor.advisor |
Vytřasová, Jarmila |
|
dc.contributor.author |
Oubrechtová, Klára
|
|
dc.date.accessioned |
2007-11-26T11:03:16Z |
|
dc.date.available |
2007-11-26T11:03:16Z |
|
dc.date.issued |
2007 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/27511 |
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na stanovení letální teploty rodu Staphylococcus a Arcobacter, dále se zabývá jejich charakteristikou, laboratoní diagnostikou a nemocemi, které způsobují. |
cze |
dc.format |
39 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
mikroorganismy |
cze |
dc.subject |
letální teplota |
cze |
dc.subject |
Staphylococcus |
cze |
dc.subject |
Arcobacter cryaerophilus |
cze |
dc.title |
Stanovení letální teploty vybraných mikroorganismů |
cze |
dc.title.alternative |
Determination of temperature with lethal effect on chosen microorganisms |
cze |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2007 |
|
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D17730 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |