Stanovení letální teploty vybraných mikroorganismů

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila
dc.contributor.author Oubrechtová, Klára
dc.date.accessioned 2007-11-26T11:03:16Z
dc.date.available 2007-11-26T11:03:16Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/27511
dc.description.abstract Práce je zaměřena na stanovení letální teploty rodu Staphylococcus a Arcobacter, dále se zabývá jejich charakteristikou, laboratoní diagnostikou a nemocemi, které způsobují. cze
dc.format 39 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject mikroorganismy cze
dc.subject letální teplota cze
dc.subject Staphylococcus cze
dc.subject Arcobacter cryaerophilus cze
dc.title Stanovení letální teploty vybraných mikroorganismů cze
dc.title.alternative Determination of temperature with lethal effect on chosen microorganisms cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2007
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D17730
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet