dc.contributor.author |
Alexová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2007-11-26T10:56:37Z |
|
dc.date.available |
2007-11-26T10:56:37Z |
|
dc.date.issued |
2007 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/27411 |
|
dc.description.abstract |
Práce popisuje různé metody sledování hygieny povrchů. Dále se zaměřuje na desinfekci, strerilizaci a sanitaci. V experimentální části je zkoumána kvalita hygieny čtyř předmětů denní potřeby. |
cze |
dc.format |
30 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
mikrobiální kontaminace |
cze |
dc.subject |
stěrová metoda |
cze |
dc.subject |
desinfekce |
cze |
dc.subject |
sterilizace |
cze |
dc.subject |
hygiena |
cze |
dc.title |
Mikrobiální kontaminace povrchů běžně užívaných předmětů |
cze |
dc.title.alternative |
Microbial contamination on surfaces of commonly used subjects |
cze |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2007 |
|
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D17734 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |