Stanovení cukrů ve včelím medu infračervenou spektroskopií
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Stanovení cukrů ve včelím medu infračervenou spektroskopií
Žižka, Jan
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/23685
Datum publikování:
1998
Typ dokumentu:
diplomová práce
Vedoucí práce:
Novotná, Miroslava
Signatura:
D8504
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Práce se zabývá možnostmi stanovení cukrů obsažených v medu pomocí metod infračervené spektroskopie. Posuzuje též vhodnost této metody při praktickém použití pro běžné analýzy medu.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se