Inhibiční účinky vybraných látek na růst a rozmnožování mikromycet v některých pekárenských výrobcích

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Kudrnová, Linda
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:37:27Z
dc.date.available 2007-09-30T12:37:27Z
dc.date.issued 1998
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/21016
dc.description.abstract V práci byl sledován výskyt toxinogenních a xerofytních mikromycet při výrobě tří druhů perníků a Sacher dortu. Dále byla sledována účinnost vybraných konzervačních látek a závislost aktivity vody na době skladování. cze
dc.format 51 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject potraviny cze
dc.subject perníky cze
dc.subject mikromycety cze
dc.subject konzervační látky cze
dc.title Inhibiční účinky vybraných látek na růst a rozmnožování mikromycet v některých pekárenských výrobcích cze
dc.title.alternative Inhibition effects of selected substances on the growth and reproduction of micromycetes in some bakery products cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 1998 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D9038 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet