Izotachoforetické stanovení aminokyselin
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Izotachoforetické stanovení aminokyselin
Tesková, Kateřina
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/20794
Datum publikování:
2001
Typ dokumentu:
diplomová práce
Vedoucí práce:
Bartoš, Martin
Signatura:
D10915
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Práce je zaměřena na stanovení aminokyselin izotachoforézou. Zabývá se izotachoforetickým stanovením kyseliny glutamové a asparagové. Cílem je nalézt takové optimální podmínky, které umožňují izotachoforetické stanovení uvedených látek vedle sebe.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se