Prvková analýza instantních polévek a kořenících směsí pomocí ICP OES

Show simple item record

dc.contributor.advisor Krejčová, Anna
dc.contributor.author Meixner, Daniel
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:11:15Z
dc.date.available 2007-09-30T12:11:15Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/18261
dc.description.abstract Práce byla zaměřena na prvkovou analýzu instantních polévek a kořenících přípravků pomocí optické emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem. Byla vyvinuta metoda na stanovení vybraných prvků. Byly nalezeny vhodné kalibrační rozsahy standardních roztoků a na vybraném vzorku hodnocena reprodukovatelnost postupu. cze
dc.format 71 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject prvky cze
dc.subject Analýza cze
dc.subject potraviny cze
dc.subject optická emisní spektrometrie cze
dc.title Prvková analýza instantních polévek a kořenících směsí pomocí ICP OES cze
dc.title.alternative The elemental analysis of instant soups and seasoning mixture by ICP OES cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2006
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D15309
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account