Stanovení zbytkových rozpouštědel ve funkčních potravinářských přísadách pomocí plynové chromatografie

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Komárek, Karel cze
dc.contributor.author Kříž, Petr
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:01:56Z
dc.date.available 2007-09-30T12:01:56Z
dc.date.issued 1996
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/17216
dc.description.abstract Předmětem práce je chemická analýza potravinářských přísad. V první části je pozornost věnována některým základním chemickým analýzám jablečného pektinu, druhá část je zaměřena na kvasný ocet. Důraz je kladen na chemické vlastnosti lihového octa během kvasného procesu a v jeho závěru. cze
dc.format 85 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject potravinářské přísady cze
dc.subject jablečný pektin cze
dc.subject kvasný ocet cze
dc.subject Analýza cze
dc.subject kvantitativní analýza cze
dc.subject Chromatografie cze
dc.subject ocet cze
dc.subject pektiny cze
dc.subject plynová chromatografie cze
dc.title Stanovení zbytkových rozpouštědel ve funkčních potravinářských přísadách pomocí plynové chromatografie cze
dc.title.alternative cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 1996 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline technická analytická a fyzikální chemie cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D7676 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet