Údržnost potravin v závislosti na aktivitě vody a obsahu vybraných aditiv

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Královský, Josef cze
dc.contributor.author Vejnarová, Iveta
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:01:13Z
dc.date.available 2007-09-30T12:01:13Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/17133
dc.description.abstract Práce je zaměřena na sledování údržnosti masných výrobků v závislosti na aktivitě vody, mikrobiologické jakosti a obsahu vybraných aditiv. cze
dc.format 94 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject masné výrobky cze
dc.subject Chlorid sodný cze
dc.subject Aktivita vody cze
dc.subject senzorické hodnocení cze
dc.subject fosfáty cze
dc.subject aditiva cze
dc.title Údržnost potravin v závislosti na aktivitě vody a obsahu vybraných aditiv cze
dc.title.alternative Study of dependence of water activity on concentration of selected aditives cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2002 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D11614 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet