Studie analytického stanovení biogenních aminů v poživatinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Královský, Josef cze
dc.contributor.author Taurková, Hana
dc.date.accessioned 2007-09-30T11:58:30Z
dc.date.available 2007-09-30T11:58:30Z
dc.date.issued 1997
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/16811
dc.description.abstract Biogenní aminy jsou látky vznikající v potravinách dekarboxylací volných aminokyselin. Tato reakce bývá většinou katalyzovaná činností technologicky škodlivých mikroorganismů. Práce se zabývá stanovením biogenních aminů ve sladu, mladině a pivě pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie s UV detekcí. cze
dc.format 52 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject biogenní aminy cze
dc.subject putrescin cze
dc.subject cadaverin cze
dc.subject histamin cze
dc.subject tryptamin cze
dc.subject tyramin cze
dc.subject slad cze
dc.subject mladina cze
dc.subject pivo cze
dc.subject Chromatografie cze
dc.subject kapalinová chromatografie cze
dc.title Studie analytického stanovení biogenních aminů v poživatinách cze
dc.title.alternative Study of analytical determination of biogenic amines in food cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 1997 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D8114 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet