Možnosti stanovení syntetických barviv v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Královský, Josef cze
dc.contributor.author Kuntoš, Martin
dc.date.accessioned 2007-09-30T11:52:11Z
dc.date.available 2007-09-30T11:52:11Z
dc.date.issued 1998
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/16040
dc.description.abstract Cílem práce bylo prověřit možnosti použití HPLC k separaci a stanovení syntetických potravinářských barviv. cze
dc.format 48 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject potravinářská barviva cze
dc.subject separace cze
dc.subject stanovení cze
dc.subject Vysokoúčinná kapalinová chromatografie cze
dc.title Možnosti stanovení syntetických barviv v potravinách cze
dc.title.alternative The Possibilities of determination of synthetic dyes in food cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 1998 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D8604 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet