dc.contributor.advisor |
Červenka, Libor |
cze |
dc.contributor.author |
Netíková, Eliška |
|
dc.date.accessioned |
2012-09-14T04:42:52Z |
|
dc.date.available |
2012-09-14T04:42:52Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (archiv) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/47572 |
|
dc.description.abstract |
V bakalářské práci se čtenář dozví stěžejní prvky ochrany výroby v gastronomických zařízeních popsaných na příkladu restaurací McDonald´s.
V bakalářské práci je definováno slovo kvalita a je zde popsán systém zabezpečující kvalitu v potravinářství. Dále definuje a specifikuje pojem rychlého občerstvení. Popisuje historii rychlého občerstvení obecně, konkrétně pak historii společnosti McDonald´s a věnuje se hygienickým požadavkům na provoz rychlého občerstvení, jeho výrobu, personál a likvidaci odpadů. Na závěr popisuje kritické kontrolní body nejprodávanějšího produktu a zároveň symbolu McDonald´s, tj. Big Mac menu s Coca Colou. |
cze |
dc.format |
69 s. |
cze |
dc.format.extent |
1973270 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
bezpečnost |
cze |
dc.subject |
fast food |
cze |
dc.subject |
HACCP |
cze |
dc.subject |
kritický kontrolní bod |
cze |
dc.subject |
kvalita |
cze |
dc.subject |
McDonald´s |
cze |
dc.subject |
safety |
eng |
dc.subject |
fast food |
eng |
dc.subject |
critical control point |
eng |
dc.subject |
quality |
cze |
dc.title |
Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení |
cze |
dc.title.alternative |
Quality systems in fast food industry |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2012 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
In my bachelor thesis, the reader learns the core elements of the protection-production in gastronomic establishments which are described on the example of McDonald's restaurants.
The thesis is defined by the word quality and there is described a system of quality assurance in the food industry. The work defines and specifies the term fast food and describes the history of fast food generally, and specifically the history of McDonald's. It deals with the hygiene requirements for the operation of fast food, its production, personnel and waste disposal. At the end describes the critical control points of the best-selling product, while McDonald's symbol, the Big Mac menu with Coca Cola. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D27427 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.rights.physicalunit |
práce není přístupná |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy zkušební komise. |
cze |
dc.identifier.stag |
17733 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |