Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Červenka, Libor cze
dc.contributor.author Netíková, Eliška
dc.date.accessioned 2012-09-14T04:42:52Z
dc.date.available 2012-09-14T04:42:52Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier Univerzitní knihovna (archiv) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/47572
dc.description.abstract V bakalářské práci se čtenář dozví stěžejní prvky ochrany výroby v gastronomických zařízeních popsaných na příkladu restaurací McDonald´s. V bakalářské práci je definováno slovo kvalita a je zde popsán systém zabezpečující kvalitu v potravinářství. Dále definuje a specifikuje pojem rychlého občerstvení. Popisuje historii rychlého občerstvení obecně, konkrétně pak historii společnosti McDonald´s a věnuje se hygienickým požadavkům na provoz rychlého občerstvení, jeho výrobu, personál a likvidaci odpadů. Na závěr popisuje kritické kontrolní body nejprodávanějšího produktu a zároveň symbolu McDonald´s, tj. Big Mac menu s Coca Colou. cze
dc.format 69 s. cze
dc.format.extent 1973270 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná cze
dc.subject bezpečnost cze
dc.subject fast food cze
dc.subject HACCP cze
dc.subject kritický kontrolní bod cze
dc.subject kvalita cze
dc.subject McDonald´s cze
dc.subject safety eng
dc.subject fast food eng
dc.subject critical control point eng
dc.subject quality cze
dc.title Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení cze
dc.title.alternative Quality systems in fast food industry eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2012 cze
dc.description.abstract-translated In my bachelor thesis, the reader learns the core elements of the protection-production in gastronomic establishments which are described on the example of McDonald's restaurants. The thesis is defined by the word quality and there is described a system of quality assurance in the food industry. The work defines and specifies the term fast food and describes the history of fast food generally, and specifically the history of McDonald's. It deals with the hygiene requirements for the operation of fast food, its production, personnel and waste disposal. At the end describes the critical control points of the best-selling product, while McDonald's symbol, the Big Mac menu with Coca Cola. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D27427 cze
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.rights.physicalunit práce není přístupná cze
dc.description.defence Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy zkušební komise. cze
dc.identifier.stag 17733 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet