DSpace
English čeština   

   

Digitální knihovna Univerzity Pardubice >
Univerzita Pardubice >
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc. >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10195/41875

Název: Rtuť v zelenině organického a běžného původu
Název v jiném jazyce: Mercury in organic and conventional vegetables
Autoři: Slavíková, Alexandra
Vedoucí práce: Krejčová, Anna
Datum vydání: 2011
Typ: bakalářská práce
Studijní obor: Management ochrany životního prostředí
Signatura: D24938
Umístění: Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k plnému textu: Práce není přístupná
URI: http://hdl.handle.net/10195/41875
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor's works ÚECHI FCHT (Bc.)
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KrejčováA_RtutZelenině_AS_2011.pdfposudek vedoucího84,74 kBAdobe PDFView/Open
SlavikovaA_RtuťZelenině_AK_2011.pdfbakalářská práce (NEPŘÍSTUPNÝ SOUBOR)807,25 kBAdobe PDFView/Open
Share/Bookmark

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2009 MIT and Hewlett-Packard
Univerzita Pardubice - Univerzitní knihovna UPa - Seico s.r.o. - Feedback