dc.contributor.advisor |
Mencl, Karel |
|
dc.contributor.author |
Vidrmová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2011-06-01T13:44:00Z |
|
dc.date.available |
2011-06-01T13:44:00Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/38778 |
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá mikrobiální kontaminací v pekárnách a to v jejich prostředí, vstupních surovinách a ve finálních výrobcích. Dalším úkolem bylo provést laboratorní hodnocení obalových materiálů, které se použivají při balení finálních výrobků ve sledovaných provozech. Všechny tyto obaly byly testovány na odolnost proti prorůstání mikroorganismy a běžnými plísněmi. |
cze |
dc.format |
77 s. |
cze |
dc.format.extent |
5020082 bytes |
|
dc.format.mimetype |
application/pdf |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce bude přístupná bez omezení od roku 2021 |
cze |
dc.subject |
pekárenské výrobky |
cze |
dc.subject |
pekárenské suroviny |
cze |
dc.subject |
obalové materiály |
cze |
dc.subject |
obal |
cze |
dc.subject |
folie |
cze |
dc.subject |
odolnost obalů |
cze |
dc.subject |
prorůstaní obalů |
cze |
dc.subject |
plísně |
cze |
dc.subject |
bakery products |
eng |
dc.subject |
baking ingredients |
eng |
dc.subject |
packaging materials |
eng |
dc.subject |
packaging films |
eng |
dc.subject |
packaging resistance |
eng |
dc.subject |
penetration of packaging |
eng |
dc.subject |
molds |
eng |
dc.title |
Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin |
cze |
dc.title.alternative |
Microbial load of the food production units and the performance of a food protective wrappers |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Lysková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2011 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with microbial contamination in bakeries and in their environment, feedstock and finished products. The next task was to conduct laboratory evaluation of packaging materials used in packaging of finished products in selected plants. All these cases were tested for resistance to the penetration of microorganisms and common molds. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D23823 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla obhajobu své diplomové práce a zodpověděla dotazy zkušební komise. |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |