Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Mencl, Karel
dc.contributor.author Vidrmová, Michaela
dc.date.accessioned 2011-06-01T13:44:00Z
dc.date.available 2011-06-01T13:44:00Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/38778
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá mikrobiální kontaminací v pekárnách a to v jejich prostředí, vstupních surovinách a ve finálních výrobcích. Dalším úkolem bylo provést laboratorní hodnocení obalových materiálů, které se použivají při balení finálních výrobků ve sledovaných provozech. Všechny tyto obaly byly testovány na odolnost proti prorůstání mikroorganismy a běžnými plísněmi. cze
dc.format 77 s. cze
dc.format.extent 5020082 bytes
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce bude přístupná bez omezení od roku 2021 cze
dc.subject pekárenské výrobky cze
dc.subject pekárenské suroviny cze
dc.subject obalové materiály cze
dc.subject obal cze
dc.subject folie cze
dc.subject odolnost obalů cze
dc.subject prorůstaní obalů cze
dc.subject plísně cze
dc.subject bakery products eng
dc.subject baking ingredients eng
dc.subject packaging materials eng
dc.subject packaging films eng
dc.subject packaging resistance eng
dc.subject penetration of packaging eng
dc.subject molds eng
dc.title Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin cze
dc.title.alternative Microbial load of the food production units and the performance of a food protective wrappers eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Lysková, Petra
dc.date.accepted 2011
dc.description.abstract-translated This thesis deals with microbial contamination in bakeries and in their environment, feedstock and finished products. The next task was to conduct laboratory evaluation of packaging materials used in packaging of finished products in selected plants. All these cases were tested for resistance to the penetration of microorganisms and common molds. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D23823
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Studentka přednesla obhajobu své diplomové práce a zodpověděla dotazy zkušební komise. cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet