Nedávno přidané
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 7493
další strana
Název:
Nanomateriály pro aplikace v letectví a kosmonautice
Typ:
disertační práce
Autor:
Houdek, Jakub
Datum:
2024
Název:
Strukturování a úpravy optických parametrů chalkogenidových tenkých vrstev připravených metodou spin-coating
Typ:
disertační práce
Autor:
Kurka, Michal
Datum:
2024
Název:
Stanovení aniontů v odpadních vodách z výroby buničiny
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Wasniowska, Tereza
Datum:
2023
Název:
Analytické metody pro monitorování mikroplastů v životním prostředí
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Janda, Vojtěch
Datum:
2023
Název:
Využití moderních analytických technik pro analýzu biologicky aktivních látek v čokoládě
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Matysová, Sára
Datum:
2023
Název:
Naklíčené potraviny
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Strnádková, Adéla
Datum:
2023
Název:
Analýza vybraných složek octa
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Češík, Matyáš
Datum:
2023
Název:
Stanovení biologicky aktivních látek obsažených v merlíku čilském
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Krocová, Michaela
Datum:
2023
Název:
Vliv způsobu sušení na obsah vybraných látek v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zajícová, Adéla
Datum:
2023
Název:
Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zouhar, Jan
Datum:
2023
Název:
Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Martincová, Barbora
Datum:
2023
Název:
Kurkumin - biochemické funkce a využití
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Dušková, Veronika
Datum:
2023
Název:
Souvislost mezi barvou a antioxidačními vlastnostmi vína
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kohoutková, Eva
Datum:
2023
Název:
Izomery lipidů a analytické možnosti pro jejich rozlišení
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Pelcl, Kryštof
Datum:
2023
Název:
Biologicky aktivní látky v plodech trnky obecné
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Široká, Nikola
Datum:
2023
Název:
Antioxidační vlastnosti houby Cordyceps sinensis během procesu simulovaného trávení
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bláhová, Zuzana
Datum:
2023
Název:
Základní parametry mouky
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Paukertová, Eliška
Datum:
2023
Název:
Hodnocení přísad funkčních potravin se zaměřením na obsah jejich fenolických sloučenin
Typ:
disertační práce
Autor:
Frühbauerová, Michaela
Datum:
2024
Název:
Výroba lehkých olefinů (oxidativní) dehydrogenací lehkých alkanů na netradičních heterogenních katalyzátorech
Typ:
disertační práce
Autor:
Sajad, Mehran
Datum:
2023
Název:
Synthesis and characterization of branched polymers
Typ:
disertační práce
Autor:
Aboelanin, Hamza Mahmoud Ahmed Mahmoud
Datum:
2023
Zobrazují se záznamy 1-20 z 7493
další strana
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této komunitě
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato komunita
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se