DSpace
English čeština   

   

Digitální knihovna Univerzity Pardubice >
Univerzita Pardubice >
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc. >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10195/35323

Název: Stanovení vybraných fyzikálně-chemických aspektů ovlivňujících údržnost a bezpečnost potravin
Název v jiném jazyce: Determination of some physical and chemical aspects affected shelf life and safety of food
Autoři: Červenka, Libor
Datum vydání: 2008
Typ: habilitační práce
Signatura: D21264
Umístění: Univerzitní knihovna (studovna)
URI: http://hdl.handle.net/10195/35323
Appears in Collections:Habilitační práce / Habilitation theses FCHT
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

Share/Bookmark

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2009 MIT and Hewlett-Packard
Univerzita Pardubice - Univerzitní knihovna UPa - Seico s.r.o. - Feedback