Monitorování výskytu mykotoxinů v potravinách
Login
DSpace Home
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Ústav ochrany životního prostředí / Institute of Environment Protection
→
Bakalářské práce / Bachelor's works ÚOŽP FCHT (Bc.)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Monitorování výskytu mykotoxinů v potravinách
Cinegrová, Lada
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/34734
Datum publikování:
2009
Document type:
bakalářská práce
Advisor:
Pouzar, Miloslav
Signature:
D21017
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
E-version access:
Bez omezení
Study discipline:
Chemie a technická chemie
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá monitoringem dietární expozice člověka. V této práci jsou zahrnuty základní charakteristiky významných mykotoxinů a jejich výskyt v potravinách.
Show full item record
Name:
CinegrovaL_Monito ...
Size:
1.160Mb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
PouzarM_Monitorovani ...
Size:
42.61Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Bakalářské práce / Bachelor's works ÚOŽP FCHT (Bc.)
[19]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login