DSpace
English čeština   

   

Digitální knihovna Univerzity Pardubice >
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology >
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry >
Diplomové práce / Theses KALCH FCHT (Ing.) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10195/34053

Název: Optimalizace mikrovlnného rozkladu potravinových vzorků pro potřeby multielementární analýzy technikou o-TOF-ICP-MS
Název v jiném jazyce: Optimization of microwave digestion for multi-elementary analysis of food samples by o-TOF-ICP-MS
Autoři: Nedělková, Iva
Vedoucí práce: Husáková, Lenka
Datum vydání: 2009
Typ: diplomová práce
Studijní obor: Hodnocení a analýza potravin
Signatura: D20044
Umístění: Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k plnému textu: Bez omezení
URI: http://hdl.handle.net/10195/34053
Appears in Collections:Diplomové práce / Theses KALCH FCHT (Ing.)
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.

Files in This Item:

File Description SizeFormat
HusákováL_Optimalizace mikrovlnného_IN_2009.doc438,5 kBMicrosoft WordView/Open
KrejčováA_Optimalizace mikrovlnného_IN_2009.doc40 kBMicrosoft WordView/Open
Share/Bookmark

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2009 MIT and Hewlett-Packard
Univerzita Pardubice - Univerzitní knihovna UPa - Seico s.r.o. - Feedback