Izotachoforické stanovení konzervačních činidel v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Říha, Václav cze
dc.contributor.author Vytřasová, Pavlína
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:43:35Z
dc.date.available 2007-09-30T12:43:35Z
dc.date.issued 1992
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/21613
dc.format 62 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject izotachoforéza cze
dc.subject konzervační činidla cze
dc.subject potraviny cze
dc.title Izotachoforické stanovení konzervačních činidel v potravinách cze
dc.type diplomová práce cze
dc.date.accepted 1992 cze
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline technická analytická a fyzikální chemie cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D6777 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet