dc.contributor.advisor |
Krejčová, Anna |
|
dc.contributor.author |
Meixner, Daniel
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:11:15Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:11:15Z |
|
dc.date.issued |
2006 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/18261 |
|
dc.description.abstract |
Práce byla zaměřena na prvkovou analýzu instantních polévek a kořenících přípravků pomocí optické emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem. Byla vyvinuta metoda na stanovení vybraných prvků. Byly nalezeny vhodné kalibrační rozsahy standardních roztoků a na vybraném vzorku hodnocena reprodukovatelnost postupu. |
cze |
dc.format |
71 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
prvky |
cze |
dc.subject |
Analýza |
cze |
dc.subject |
potraviny |
cze |
dc.subject |
optická emisní spektrometrie |
cze |
dc.title |
Prvková analýza instantních polévek a kořenících směsí pomocí ICP OES |
cze |
dc.title.alternative |
The elemental analysis of instant soups and seasoning mixture by ICP OES |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2006 |
|
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D15309 |
|
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |